Stiri

Noile tramvaie Imperio au intrat pe linia 25 din Bucureşti. FOTO

5
min
1/3/2023

Noile tramvaie Imperio au fost introduse pe linia 25 din Capitală miercuri, 1 martie 2023, de Societatea de Tranport Bucureşti STB S.A.

Tramvaiul Imperio de pe linia 25 din București. Foto: STB/Facebook

Traseul liniei 25 face legătura pe axa Sud (CFR Progresul) - Vest (Depoul Militari) a Capitalei și este unul dintre cele mai intens utilizate.

Din cele 100 de tramvaie pe care Primăria le are contractate cu Astra Arad, 20 deja circulă pe linia lui 41.

„Cu o capacitate de transport superioară, având accesibilitate sporită prin podeaua total coborâtă, dotate cu tehnologii de ultimă generație, aceste tramvaie oferă o gamă largă de facilități, cum ar fi aer condiționat, sistem de informare audio și vizuală, prize USB, Wi-Fi gratuit și multe altele”, a transmis STB pe pagina sa de Facebook.

Tramvaiul Imperio de pe linia 25 din București. Foto: STB/Facebook
Tramvaiul Imperio de pe linia 25 din București. Foto: STB/Facebook

„Introducerea noilor tramvaie Imperio pe linia 25 reprezintă încă un pas important în modernizarea serviciilor prestate și în îmbunătățirea experienței de călătorie pentru pasagerii noștri. Suntem mândri să oferim servicii de calitate și confort pentru toți cei care utilizează mijloacele de transport public în călătoriile lor zilnice. STB S.A. continuă să investească în tehnologie și infrastructură pentru a oferi un transport public local sigur și eficient”, a spus Adrian Criț, directorul general al STB S.A.

„Continuăm modernizarea transportului public din Capitală, prin reabilitarea liniilor de tramvai. Anul acesta începem modernizarea a 50 de km de linie de tramvai, înființarea de noi benzi unice pentru transportul public și digitalizarea serviciilor de informare a călătorilor în stații, prin dotarea cu panouri de informare în timp real, atât vizual, cât și audio”, a spus viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu.

Citeşte şi: Noi tarife de parcare în Bucureşti de la 1 martie 2023. Mărţişorul primit de şoferii maşinilor electrice şi hibride

Citeşte şi: Amenzi uriaşe pentru şoferii din Bucureşti care nu explică de ce au parcat neregulamentar

Citeşte şi: Primăria Sectorului 1 a intensificat ridicarea maşinilor parcate ilegal. Anunţul făcut de Clotilde Armand a stârnit zeci de reacţii