Despre
Green News

   Green News este o inițiativă „game changer” cu menirea de a vă stârni pe voi, cititorii noștri, să ne urmați într-o aventură „green”, dedicată cunoașterii și implicării.

   Abordăm subiecte diverse, uneori fun, alteori dilematice, care să răspundă curiozităților și dorințelor fiecăruia dintre voi. Conținutul focusat pe sustenabilitate, business sustenabil, inovații, life-style și soluții, înglobează toate industriile și sectoarele, fiind un catalizator în acțiunile responsabile față de mediu și nu numai. O combinație unică ce facilitează schimbul de resurse dintre cei ce vin cu expertiza și cei care o transformă în acțiuni.

   Împreună suntem mai puternici, ne conectăm într-un joc sustenabil, evoluăm și ne adresăm generațiilor viitoare.

   Nu există chemare la acțiune mai mare în acest moment decât să devenim creatori de soluții, să ne folosim cunoștințele împreună pentru un bine mai mare și pentru a reuși ceea ce nu putem pe cont propriu.

   Planeta are nevoie acum, mai mult ca niciodată, să ne comportăm ca niște musafiri, nu ca stăpâni. Și ne-a făcut să înțelegem asta aplicând un plan care putea fi conceput doar de o forță ca Planeta.

   Suntem o voce puternică pentru ea, adevărați optimiști „green”, cu soluții pertinente la provocările actuale. Pentru că toți cei care creează soluții împreună și pentru ceilalți, sunt cei care schimbă istoria și definesc viitorul.

„Somewhere, something incredible is waiting to be known”

Carl Sagan

Contact:

hello@greennews.ro

Andra Măciucă - Senior Correspondent: andra.maciuca@greennews.ro

LET THE GREEN BEGIN