Stiri

Ciucă: Susţinerea dezvoltării accelerate a tehnologiei pentru transport nepoluant, prioritate pentru Guvern

3
min
27/5/2022

Anunțul a fost făcut după ce a vizitat la Cluj-Napoca standul AROBS-Newcar4future, care s-a prezentat la Innowave Summit 2022 cu un nou concept de maşină electrică.

Susţinerea dezvoltării accelerate a tehnologiei pentru transport nepoluant şi proiectele de protecţie a mediului sunt prioritare pentru Guvern, a transmis prim-ministrul Nicolae Ciucă, după ce a vizitat la Cluj-Napoca standul AROBS-Newcar4future, care s-a prezentat la Innowave Summit 2022 cu un nou concept de maşină electrică.

Citește și:
Cât poluează un avion pe ruta București - Cluj?

Industria băuturilor se plânge că planurile Comisiei Europene afectează reciclarea sticlelor de plastic

"Am văzut, la Cluj-Napoca, o maşină a viitorului, E-car Concept. Acest prototip de maşină electrică este rezultatul ingeniozităţii, talentului, spiritului novator şi cercetării la nivel înalt ale echipei Newcar4future şi specialiştilor din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Susţinerea dezvoltării accelerate a tehnologiei pentru transport nepoluant şi proiectele de protecţie a mediului sunt prioritare pentru Guvernul pe care îl conduc şi reprezintă una din responsabilităţile faţă de generaţia viitoare", a scris Ciucă, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă