Stiri

Vehiculele din care se aruncă deșeuri în locuri nepermise pot fi confiscate legal. Ultimul caz, la Adunații Copăceni

3
min
26/2/2023

Prins de două ori în aceeași zi că arunca gunoaie dintr-o autoutilitară.

Conducătorul unei autoutilitare a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de zece mii de lei şi i-a fost confiscată maşina după ce a fost prins de poliţişti şi inspectorii de mediu în timp ce abandona deşeuri nepericuloase.

Prins de două ori în aceeași zi

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Comana, împreună cu reprezentanţi ai Primăriei Adunaţii Copăceni, au desfăşurat vineri o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor la regimul mediului.

Conform IPJ Giurgiu, în acest context au observat un bărbat care a abandonat în extravilanul localităţii Mogoşeşti, judeţul Giurgiu, deşeuri nepericuloase, folosind o autoutilitară.

Mai poți citi: VIDEO EXCLUSIV „Vulcanii noroioși” din București, blestemul termoficării

La doar câteva ore de la incident, a fost depistat acelaşi bărbat cu intenţia de a abandona o altă cantitate de deşeuri nepericuloase, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Giurgiu.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de zece mii de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea autoutilitarei, precum şi obligaţia de ridicare a deşeurilor şi curăţare a locului depozitării nelegale.

Foto: gr.politiaromana.ro