Stiri

Stațiile de încărcare a mașinilor electrice ajung și la Galați: 12 noi bucăți au fost instalate

3
min
21/2/2023

Finanțarea, asigurată de Administrația Fondului de Mediu.

Un număr de 12 staţii noi de încărcare a maşinilor electrice, din lotul de 15 pentru care municipalitatea a câştigat finanţare de la Administraţia Fondului de Mediu, au fost puse în funcţiune în oraşul de la Dunăre, a declarat, luni, primarul din Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Finanțare de la AFM

Cele 12 staţii au fost montate pe mai multe străzi din cartierele Galaţiului, dar şi în parcările de la Sala Sporturilor, Casa de Cultură a Sindicatelor sau Gradina Botanică.

"Continuăm acţiunile pentru un oraş cu un aer cât mai curat şi încurajăm folosirea mijloacelor de transport nepoluante. Vorbim acum despre punerea în funcţiune a 12 staţii pentru maşinile electrice din lotul celor 15 pentru care avem finanţare de la Administraţia Fondului de Mediu.

Mai poți citi: O construcție ilegală într-o arie protejată, cercetată de polițiști și procurori în cazul medicilor care montau stimulatoare cardiace de la decedați

Am instalat până acum 38 de astfel de staţii în oraş, iar numărul lor va creşte tot mai mult datorită proiectelor pe care le avem cu fonduri prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă", a precizat primarul Ionuţ Pucheanu.

Foto: Facebook/Ionut Pucheanu