Stiri

Panourile fotovoltaice, atât de dorite încât au devenit pretexte pentru înșelăciune. Percheziții în București

2
min
20/1/2023

Pentru atragerea clienţilor, produsele erau promovate pe un site, la preţuri promoţionale".

Poliţiştii gorjeni au efectuat patru percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti la persoane bănuite de înşelăciune privind furnizarea unor panouri fotovoltaice, prejudiciul în acest caz fiind de 60.000 de lei.

Prețuri „promoționale”

Potrivit unei informări a IPJ Gorj, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Bucureşti, administrator al unei societăţi comerciale din aceeaşi localitate, ar fi indus în eroare persoane fizice de pe raza judeţului Gorj, cu privire la furnizarea unor panouri fotovoltaice, percepând suma de 60.000 lei fără să onoreze comenzile.

Mai poți citi: Parlamentul European vrea legi mai stricte privind transportul de deşeuri şi criminalitatea legată de ele

Pentru atragerea clienţilor, produsele erau promovate pe un site, la preţuri promoţionale", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea unităţii de parchet competente.

Sursa foto: Pexels/ Los Muertos Crew