Stiri

Neumarkt® și Carrefour organizează Caravana Sustenabilității: reciclează ambalajele și te bucuri de premii și reduceri în magazine

7
min
23/8/2022

În perioada 15-23 august, Neumarkt® și Carrefour vor organiza Caravana Sustenabilității în parcările a 5 magazine Carrefour din București și din țară.

Neumarkt® continuă acțiunile de protejare a naturii și de promovare a reciclării ambalajelor, printr-un parteneriat cu Carrefour România, după ce în luna iulie a realizat 3 acțiuni de curățare a unor zone verzi din Constanța, Mureș și Dolj împreună cu Let’s Do It România.

Astfel, în perioada 15-23 august, Neumarkt® și Carrefour vor organiza Caravana Sustenabilității în parcările a 5 magazine Carrefour din București și din țară, unde vor instala un container de colectare selectivă, iar cei care aduc cel puțin 5 PET-uri pentru a fi reciclate primesc un voucher de 50% reducere în aplicația Carrefour pentru achiziționarea unei doze Neumarkt® de 0,5l  și o sacoșă reutilizabilă, realizată din plastic reciclat, pentru următoarea sesiune de cumpărături.

Citește și: FOTO Parcul Regele Mihai, afectat de secetă, abandonat de Primăria Capitalei

Traseul Caravanei în parcarea magazinelor Carrefour Hyper este următorul: București Orhideea (15-16 august), Vâlcea 3 (17-18 august), Sibiu (19-20 august), Zalău (21-22 august) și Cluj (23 august).

„Cu Neumarkt®, te poți baza pe bărbații cum trebuie să aibă grijă de natură. Prin Caravana Sustenabilității, dorim să încurajăm reciclarea ambalajelor și să aducem soluții simple pentru a da o viață nouă ambalajelor mai aproape de consumatori. Ne pasă de impactul ambalajelor asupra mediului și credem că schimbarea reală poate veni printr-o combinație a acțiunilor mărcilor și ale indivizilor. De aceea, Neumarkt® a creat această inițiativă. Fiecare dintre noi poate avea grijă de natură prin gesturi simple precum colectarea separată a ambalajelor și reciclarea”
Sharon Annette, Marketing Director HEINEKEN România.

Citește și: Pentru cele peste 15.000 de PET-uri și doze de aluminiu colectate de participanții la Electric Castle, Lidl România donează 200.000 de lei pentru renovarea castelului Bánffy din Bonțida

„Cu atât mai mult în retailul alimentar, plasticul îndeplinește multiple roluri, fiind rezistent și ușor de manevrat. În raport cu mediul și cu atât mai mult în ultimii ani, acesta a devenit un dăunător, fiind produs în cantități tot mai mari și reciclat tot mai puțin. În calitate de companie responsabilă, suntem conștienți de faptul că implicarea noastră față de mediu nu ar fi completă dacă nu am  susține și proiectele demarate de organizațiile partenere. Să reciclezi este mai ușor decât crezi, iar tocmai asta ne dorim să transmitem alături de Heineken prin Caravana Sustenabilității Neumarkt. Și nu doar că este ușor, dar este și un win-win-win pentru mediu, oameni și animale”
Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv Carrefour România.

Acţiunile Neumarkt® fac parte din campania Bărbații pe care te poți baza, prin care sunt încurajate comportamentele responsabile social, inclusiv grija față de mediul înconjurător.

Sursa foto: Pexels