CSR

Creştere spectaculoasă a GreenPoint Management. Ce planuri are compania românească în 2023

3
min
24/2/2023

GreenPoint Management, companie care deține o cotă din industria OIREP de 20% din totalul de ambalaje introduse pe piață anual, anunță implementarea unui set de acțiuni strategice de business pentru anul 2023.

Dan Ceaușescu, directorul general al GreenPoint Management, a vorbit despre rezultatele companiei pe anul 2022.

Făcând o analiză a cifrelor companiei pe 2022, acesta a precizat că anul trecut a fost unul definitoriu în maturizarea companiei, anunțând, totodată, implementarea unui set de acțiuni strategice de business pe anul 2023.

„Anul 2022 a fost unul definitoriu în maturizarea companiei GreenPoint Management ca un provider de servicii OIREP și de servicii cu valoare adăugată pe proiecte de conștientizare și educare pe tema economiei circulare. Raportat la rezultate anului 2021, în 2022 am reușit creșterea numărului de clienți cu 20,5% și creșterea cantităților preluate cu 8,8%, procente semnificative care vin să reconfirme statutul nostru de lider al industriei și partener preferat în îndeplinirea responsabilității extinse a producătorilor în ceea ce privește ambalajele puse pe piață”, a spus Dan Ceauşescu.

Echipa GreenPoint continuă şi în anul 2023 pe drumul său de servicii integrate cu soluţii de business automatization pe trasabilitate şi o strategie competitivă de vânzări, adaptată la provocările economice şi legislative moderne.

GreenPoint Management rămâne partenerul inovativ de care clienții au nevoie.

Conform unui studiu realizat de Unlock Research, 98% dintre clienții acestei companii sunt mulțumiți de colaborarea avută, detalii publicate de MediaFlux luna trecută.

Raportările de rezultate trimestriale vor consolida și strategia transparentă de Comunicare financiară și non financiară.

GreenPoint Management este o companie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor, fiind certificată internațional pentru standardele de management ISO de către Lloyd’s of London. Firma preia obligațiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piața națională și atinge țintele de reciclare/valorificare.

Compania deține o cotă din industria OIREP de 20% din totalul de ambalaje introduse pe piață anual, pentru care îndeplinește țintele de reciclare.

Portofoliul companiei include firme de renume din toate domeniile de activitate; producători și importatori din domenii precum FMCG, distribuție, producție sau sănătate.

GreenPoint Management se implică activ in proiecte de educare, conștientizare și creștere a gradului de recuperare a deșeurilor de ambalaje.

GreenPoint Management deține distincția Gold Recognition în cadrul ranking-ului Romania CST Index 2022 pentru Raportul de Sustenabilitate al anului 2021. Compania deține şi Silver Recognition la Corporate, Sustainability & Transparency Index pentru 2021 şi 2020.

Foto principală: Freepik