Stiri

Thunberg vs. Tate: presa internațională crede că ecologista l-a spulberat pe kickboxerul macho

9
min
5/1/2023

Sfârșitul anului 2022 a fost marcat de ciocnirea dintre tânăra ecologistă Greta Thunberg (20 de ani) și kickboxerul Emory Andrew Tate III (36 de ani).

Confruntarea dintre Andrew Tate și Greta Thunberg a început când ecologista îi încuraja pe oameni, printr-o postare, să renunțe la mașini. Kickboxerul i-a răspuns că are 33 de autoturisme, printre care un Bugatti și două Ferrari. În încheiere, el a luat-o peste picior, cerându-i adresa de e-mail, pentru a-i detalia emisiile împrăștiate în atmosferă de mașinile lui.

„Scrie-mi la smalldickenergy@getalife.com”

Însă Thunberg i-a răspuns surprinzător, întrucât a folosit indirect apelativul „sculă mică”.  „Sigur, luminează-mă, scrie-mi la smalldickenergy@getalife.com”, i-a scris ea lui Tate.

Contul ei de Twitter are 4,9 milioane de urmăritori.

O zi mai târziu, Tate a fost ridicat de procurorii DIICOT din România.

Greta Thunberg nu a avut milă și i-a mai aplicat o lovitură, pe Twitter. „Asta se întâmplă când nu reciclezi cutiile de pizza”, a scris Thunberg, cu referire la faptul că, într-un video postat pe Twitter, Tate putea fi văzut cu o cutie de Jerry’s Pizza pe masă, cerând ca aceasta să nu fie reciclată.

Presa ține cu Greta

Acum, presa internațională, consideră că activista a câștigat confruntarea.

Iată câteva titluri din presa internațională:

-       BuzzFeed: „Thunberg l-a eviscerat pe Tate după arestare”

-       Elle: „O lecție minunată în arta de a răspunde pe rețelele sociale”

-       Fortune: „Modul în care activista de mediu Thunberg l-a pus jos pe trollul macho Tate a devenit rapid unul din cele mai apreciate tweet-uri din istorie”

-       The Independent: Răspunsul lui Thunberg către Tate a fost o lecție de demnitate („masterclass in dignity”)

„I think she’s cool”, a apreciat-o Elon Musk pe Thunberg, pe rețeaua socială pe care acum o deține. Tabloidul Mirror a arătat că mesajul lui Thunberg este în Top 10 al postărilor cu cele mai multe like-uri.

Sursa foto: captura Twitter