Stiri

Sector 4: Licitaţie pentru sortarea deşeurilor; contract de delegare pe 5 ani, la o valoare estimată de 48 de milioane de lei

3
min
6/2/2023

Durata contractului este de 60 de luni. Termen limită pentru primirea ofertelor: 17 martie.

Primăria Sectorului 4 anunţă pe SICAP licitaţie pentru delegarea gestiunii activităţii de sortare a deşeurilor de hârtie, carton, metal, plastic şi sticlă colectate separat de pe raza sectorului.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 80%, procentul aferent ratei de valorificare a deşeurilor recepţionate 10 %, iar dotarea cu echipamente performante şi eficiente energetic va avea o pondere de 10%.

Poți citi și: Bucureștiul introduce și tratamente de combatere a gândacilor, în urma primirii a numeroase sesizări

Ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat în ultimii trei ani în cadrul unuia sau a maximum trei contracte servicii de sortare a minim 38.400 tone deşeuri.

Durata contractului este de 60 de luni. Termen limită pentru primirea ofertelor: 17 martie.

Conform caietului de sarcini, toate deşeurile de hârtie, carton, metal, plastic şi sticlă colectate separat, din deşeurile municipale de pe raza sectorului, vor fi încredinţate în mod obligatoriu operatorului, în vederea sortării. Deşeurile vor fi recepţionate de la operatorul căruia i-a fost delegat serviciul de salubrizare.

Recepţia va avea loc odată cu intrarea deşeurilor de hârtie, carton, metal, plastic şi sticlă, în staţia de sortare.

Sursa foto: PxHere