Stiri

Investiţii în energia verde în România, în parteneriat cu companii japoneze, anunță Nicolae Ciucă

2
min
29/9/2022

Premierul României a avut o întrevedere cu mai mulţi oficiali japonezi, printre care şi guvernatorul Băncii Japoneze pentru Cooperare Internaţională (JBIC).

Investiţiile în energia verde, în digitalizare şi în transportul inteligent reprezintă viitorul în relaţiile economice româno - nipone, afirmă premierul Nicolae Ciucă.

Întâlniri cu șefii JBIC și IHI

Acesta a avut, miercuri, o întrevedere cu mai mulţi oficiali japonezi, printre care şi guvernatorul Băncii Japoneze pentru Cooperare Internaţională (JBIC).

"Discuţii excelente cu Tadashi Maeda, guvernator al JBIC, Ichiro Aisawa şi Hiroshi Ide, CEO al IHI Corporation. Investiţiile în energia verde, digitalizare, transportul inteligent reprezintă economia viitorului şi viitorul relaţiilor economice româno - japoneze", a scris prim-ministrul Ciucă pe pagina de Twitter a Executivului.

Citește și:

750 de milioane de euro au plătit cinci mari companii petroliere pentru a beneficia de o imagine verde

Reciclarea în UE, creștere de 50% în 16 ani. România, pe ultimul loc 

Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, se află, de luni până miercuri, în Japonia, în contextul funeraliilor de stat organizate în onoarea fostului premier nipon Shinzo Abe.

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă