Stiri

În județul Vrancea se comunică cu fum vizibil din E85, pe model amerindian. Se ard deșeuri, se dau amenzi

3
min
24/2/2023

Slobozia Bradului, un loc în care au loc frecvent incendieri de deșeuri.

O femeie din Slobozia Bradului, care a incendiat mai multe resturi provenite de la componente auto, în extravilanul localităţii, este cercetată de poliţişti în cadrul unui dosar penal, fumul rezultat din incendiere fiind vizibil de pe DN2-E85, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Resturi de componente auto

"La data de 22.02.2023, ora 17,42, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti, cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate pe raza comunei Slobozia Bradului s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că dinspre extravilanul satului Slobozia Bradului are loc un incendiu. Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificată o femeie care ar fi incendiat mai multe resturi provenite din componente auto", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, femeia depistată a fost condusă la sediul Postului de Poliţie Tâmboeşti, în vederea audierii.

Mai poți citi: Spania vrea să obţină şase miliarde de euro din taxele impuse companiilor energetice şi băncilor

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru incendierea oricărui tip de deşeu şi/sau substanţă sau obiect.

În ultimii ani, Garda de Mediu a aplicat amenzi de zeci de mii de lei la Slobozia Bradului, pentru neregularităţi privind deşeurile sau incendierea deşeurilor. Cea mai mare amendă a fost de 100.000 de lei, aplicată pentru nerespectarea regimului deşeurilor.

Foto: Facebook/Garda de Mediu Vrancea