Stiri

Campanie de reciclare a deșeurilor electrice la Cluj-Napoca

3
min
13/9/2022

Primăria municipiului Cluj-Napoca demarează o nouă campanie de reciclare a DEEE care se va desfășura în perioada 15-16 septembrie.

„Deșeurile pot fi predate apelând numărul de telefon 0755.406.406 pentru ridicarea de la domiciliu / sediu de firmă sau completând formularul online: https://roecollect.ro/solicita-ridicare-deee – disponibil 24h/7zile”, au transmis reprezentanții primăriei Cluj-Napoca.

Citește și: Seceta din Europa, cea mai gravă din ultimii 500 de ani, potrivit Comisiei Europene

În iulie, primăria acestui oraș anunța: 

„Campania de colectare a deșeurilor voluminoase de la populație va continua în perioada 1 iulie – 27 sepembrie 2022, inclusiv.

Citește și: Monitorizarea pădurilor, obiectiv strategic pentru Comisia Europeană. Cum arată noul cadru

În această perioadă persoanele fizice vor putea să predea gratuit deșeurile de mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosinţă îndelungată, altele decât deșeurile de construcții și deşeurile de echipamente electrice şi electronice, în punctele de colectare aferente sectorului în care sunt arondate serviciului de salubrizare menajeră”. 

Operatorul de salubritate asigura o autoutilitară care colecta deșeurile voluminoase, în ziua de colectare și intervalul orar stabilit, în punctele fixe anunțate de primărie.

Sursa foto: Wikimedia Commons