Stiri

VIDEO Imagini fabuloase cu doi urși din pădurile Sucevei care se luptă feroce. Curaj extraordinar al pădurarului Romsilva care a filmat

5
min
4/2/2023

Scene de o forță brută extraordinară, în zăpadă.

Doi urși masivi se luptă în zăpadă în zona montană a județului Suceava iar imaginile au fost filmate de un pădurar al Romsilva și postate online pe contul de Facebook al Regiei Naționale a Pădurilor.

Ocolul Silvic Broșteni

"Imagini foarte rare și spectaculoase cu o confruntare puternică între doi urși într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava, filmarea extraordinară fiind realizată de colegul nostru Ionel Moroșanu.

Mai poți citi: VIDEO O alunecare de teren masivă a afectat prima bandă a autostrăzii A10 Sebeș - Turda în apropiere de Alba Iulia. Trafic închis în februarie

Urșii sunt animale teritoriale și au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat.

Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte."

Foto: Facebook/Romsilva