Stiri

Zece tone de gunoi strânse de sub Podul Grant din Bucureşti. GALERIE FOTO

2
min
6/7/2023

Primăria Sectorului 6 a anunţat că a adunat 10 tone de gunoi de sub Podul Grant din Capitală, incluzând pungi, sticle, PET-uri şi resturi menajere.

Reprezentanţii instituţiei s-au arătat stupefiaţi pe pagina de Facebook a primăriei, spunând că tonele de gunoaie au fost găsite în ciuda faptului că Serviciile Publice Locale „igienizează periodic terenul viran şi zona acoperită”, alături de compania de management al deşeurilor Urban.

„Noi curățăm, dar vă rugăm să păstrați! Cu toții vrem să locuim într-un sector prietenos cu mediul, unde să ne petrecem cu drag timpul liber”, a arătat o postare a Primăriei Sectorului 6.

Reacţiile bucureştenilor au fost diverse. O femeie s-a arătat neîncrezătoare că o astfel de cantitate de deşeuri s-ar putea strânge la Podul Grant dacă autorităţile locale fac curăţenie „constant”.

Alţii au sugerat măsuri ferme pentru a preveni astfel de situaţii, precum monitorizarea zonei de către poliţia locală, aplicarea unor amenzi mari şi instalarea unor camere de supraveghere.

Foto: Primăria Sectorului 6/Facebook