Stiri

Taylor Swift, acuzată de poluare după ce a zburat cu avionul ei privat de 170 de ori în acest an, deşi nu era în turneu

7
min
9/8/2022

Fostul boxer Floyd Mayweather o urmează în top, cu mai multe zboruri, dar mai puţine emisii: 7 000 de tone de dioxid de carbon.

De la începutul anului, avionul cântăreţei Taylor Swif a făcut 170 de zboruri private, în ciuda faptului că artista nu a avut niciun turneu. Asta înseamnă peste 9.000 de tone de dioxid de carbon. Agentul personal al vedetei îi ia apărarea.

"Avionul lui Taylor este împrumutat deseori şi altor persoane. Nu este deloc corect să daţi vina pe ea pentru toate călătoriile", a transmis acesta.

Utilizatorii de pe Internet şi chiar fanii nu îi găsesc, în schimb, nicio scuză: "Faptul că Taylor Swift a contribuit cel mai mult la emisiile de dioxid de carbon este dezamăgitor"

Citește și: ANALIZĂ De ce istoria nu se repetă și când vine vorba de climă?

Fostul boxer Floyd Mayweather o urmează în top, cu mai multe zboruri, dar mai puţine emisii: 7 000 de tone de dioxid de carbon. 

Îl urmează îndeaproape rapperul Jay-Z, cu 136 de zboruri de la începutul anului. Vedeta profită la maximum de aeronava de lux, în valoare de 40 de milioane de dolari, care poate transporta până la 19 pasageri.

Citește și: ANALIZĂ Soarele invizibil de pe acoperiș

Şi stilul de viaţă al familie Kardashian a scandalizat după ce Kylie Jenner a postat o fotografie pe reţelele sociale, în care vedeta apare alături de iubitul ei, rapperul Travis Scott, în faţa celor două aeronave de lux pe care le deţin.

În doar câteva minute, comentariile au curs în lanţ. Mulţi au numit-o ipocrită, iar alţii au acuzat-o că este un adevărat criminal climatic, mai ales după ultima călătorie cu Bombariderul "Kylie Air". Zborul ar fi durat doar 12 minute, o călătorie pe care ar fi putut să o facă la fel de uşor cu maşina.

Sursa foto: Wikimedia Commons