Life Style

Când începe „Străzi deschise” Bucureşti în 2024

2
min
10/4/2024

„Străzi deschise”, evenimentul prin care Primăria Capitalei pietonalizează timp de câteva luni străzi şi bulevarde din centrul Bucureştiului, revine şi anul acesta.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Primăria Municipiului Bucureşti pregăteşte o serie de evenimente artistice şi educaţionale în aer liber pentru perioada 27 aprilie-13 octombrie.

„Suntem la faza discuțiilor tehnice – stabilim locațiile exacte în care va avea loc evenimentul și punem la punct toate detaliile organizatorice. Timp de 25 de weekenduri, vom fi prezenți în centrul orașului, pe Calea Victoriei, dar și în cartiere, în toate sectoarele”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

„Ne dorim să reclădim spiritul de comunitate și să aducem cultura în stradă, mai ales că anul trecut oamenii au fost încântați de proiect – s-au înregistrat peste un milion de participanți, locuitori ai Capitalei și turiști”, a adăugat edilul.

Evenimentul a ajuns la a patra ediţie şi promovează mersul pe jos şi activităţile recreaţionale în spaţiul public, în locul mersului cu maşina.

Foto: Nicușor Dan/Facebook