Stiri

Perioada de depunere a cererilor de finanţare pentru investiţii în dezvoltarea capacităţilor de stocare a energiei electrice, prelungită până în 28 februarie

2
min
31/1/2023

Decizia a fost luată după ce ANRE a făcut publice reglementările referitoare la stocarea energiei şi conectarea la reţea a acestor proiecte.

Perioada de depunere a cererilor de finanţare pentru investiţii în dezvoltarea capacităţilor de stocare a energiei electrice a fost prelungită până în data de 28 ianuarie 2023, informează Ministerul Energiei.

„Prin Ordinul nr. 94/27.01.2023 privind modificarea Ghidului specific - Sprijinirea investiţiilor în dezvoltarea capacităţilor de stocare a energiei electrice (baterii) a fost prelungită perioada de depunere a cererilor de finanţare de la data de 31 ianuarie 2023, ora 18:00, până la data 28 februarie 2023 - ora 18:00", conform anunţului postat pe pagina de Facebook a ministerului.

Poți citi și: România aruncă prea mult amoniac în atmosferă, a constatat Comisia Europeană, care cere respectarea angajamentelor

Decizia a fost luată pentru a veni în ajutorul potenţialilor aplicanţi, după ce Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei a făcut publice reglementările referitoare la stocarea energiei şi conectarea la reţea a acestor proiecte.

Sursa foto: PxHere