Life Style

Paie comestibile – o premieră România, inițiată de un lanț de cafenele

3
min
2/7/2020

În 2019, în întreaga rețea 5 to go s-au consumat peste 1 milion de paie din plastic!

Franciza 5 to go marchează o nouă premieră în România prin introducerea în locații a paielor comestibile pentru băuturile reci, fiind primul business cu o astfel de inițiativă. Pentru băuturile calde, 5 to go introduce în cafenele, de la 1 iulie, paiele biodegradabile și compostabile. 5 to go face astfel un pas important către obiectivul de a deveni un business 100% sustenabil până în 2025, scrie start-up.ro. Inițiativa 5 to go face parte dintr-un plan amplu de business, construit pentru următorii 5 ani, care vizează utilizarea exclusivă de materiale din surse sustenabile și regenerabile. 

În 2019, în întreaga rețea 5 to go s-au consumat peste 1 milion de paie din plastic. Decizia de a le înlocui aduce astfel o contribuție semnificativă la mediul înconjurător și la construirea unui viitor mai verde.

De la lansarea sa, 5 to go a marcat multe premiere pentru piața din România. Întotdeauna, planul nostru de dezvoltare a vizat construirea unui model de business stabil și sustenabil, fără a neglija inovația și dorința de a ne surprinde clienții cu produse, oferte sau campanii. Paiele comestibile sunt aduse în parteneriat cu un brand cu o filosofie puternică în spate de salvare a planetei prin acțiuni mici, dar semnificative, cum e și aceasta”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go, conform start-up.ro.