Smart City

Orange Business Services, partener principal al celei de-a XI-a ediții a GoTech World 2022

9
min
13/10/2022

Peste 130 de companii sunt prezente la evenimentul IT & digital al toamnei.

GoTech World, cel mai mare eveniment de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, revine anul acesta în format fizic cu cea de-a 11-a ediție, pe 3 și 4 noiembrie, la Romexpo, Pavilionul B1.

Evenimentul se adresează comunității de business din Europa Centrală și de Est, promovând cele mai noi trenduri, produse și servicii tech românești și internaționale, aplicabile în mediul de afaceri. În același timp, GoTech World facilitează accesul publicului său la networking-ul exclusivist și de calitate.

GoTech World revine în format fizic cu 11 scene unde se vor desfășura conferințe susținute de speakeri internaționali și locali de top și zona expozițională ce reunește cele mai importante companii IT, dezvoltatori web și agenții de comunicare online. Peste 130 de expozanți își vor prezenta produsele și serviciile, multe în premieră și exclusivitate și vor relaționa cu publicul interesat.

Conferințele se vor desfășura pe 11 scene: Main Stage, Digital Marketing, Retail & E-Commerce, IT Ops, CyberSecurity, Java, DevOps, .NET, UX/UI, Smart City și Business Transformation.

În total, 120 de sesiuni de conținut vor fi susținute de peste 135 dintre cei mai importanți speakeri, inovatori, influenceri, experți și antreprenori din domeniile IT & Digital, recunoscuți la nivel global.

Partenerul principal al celei de-a XI-a ediții a GoTech World este Orange Business Services.

Florin Popa, Director Business to Business Orange România
Evenimente precum GoTech World sunt esențiale pentru a ne ține conectați la cele mai importante tendințe, pentru a face schimb de informații relevante în mediul de business actual, dar mai ales pentru a ne aduce mai aproape în comunitatea de afaceri. Astfel, Orange Business Services este atât un partener de digitalizare pentru mediul public și privat, cât și un susținător al dialogului pe teme care ne preocupă constant. Avem un portofoliu extins de soluții de smart city, cloud și securitate cibernetică, cu șase centre de date în România, precum și o experiență duală de operator și integrator de soluții IT&C. Aceste atribute oferă Orange Business Services o poziție unică pe piață, iar la GoTech World vom împărtăși din experiența noastră și parcursul pe care-l urmăm alături de clienți, pentru a obține un impact pozitiv în afacerile lor. “
Florin Popa, Director Business to Business Orange România
Alexandru Măxineanu, Managing Partner Concept Tech Events, Universum Expo
“După zece ani în care GoTech World a contribuit considerabil și vizibil la crearea unui ecosistem de business bazat pe tehnologie și digitalizare, a venit acum momentul în care misiunea noastră trebuie să se facă auzită la cele mai înalte standarde, atât la nivel local cât și internațional. Parteneriatul cu Orange Business Services înseamnă pentru noi trecerea la următorul nivel în consolidarea misiunii noastre, acela de a comunica lumii întregi faptul că viitorul înseamnă să construim împreună în Europa Centrală și de Est legături și relații, un mediu de business activ, cooperant, în permanentă legătură, prin transformare digitală și tehnologie
Alexandru Măxineanu, Managing Partner Concept Tech Events, Universum Expo.

Agenda ediției 2022

Concentrată pe conceptul acestei ediții – Acționează ACUM, agenda GoTech World aduce în lumina reflectoarelor inovația și tehnologiile ce pot avea un impact major, prezentând cele mai în trend subiecte din domeniul IT & Digital. 

Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul celor peste 120 de sesiuni se numără: inteligența artificială, roboți, senzori olfactivi, aplicații ale Metaverse-ului în business, mașini zburătoare, orașul viitorului, haine inteligente, ferme plutitoare, dar și subiecte de actualitate, ce au la bază soluții aplicabile în mediul afacerilor, cybersecurity, platforme cloud-native, tool-uri specifice domeniului programării, ca: GitOps, SQL, AI în domeniul e-commerce etc.  

Pe scena principală a evenimentului, powered by Orange Business Services, vor susține sesiuni de prezentare, pentru prima oară în România, Helen HaiVicepreședinte Executiv Binance si Director Binance Charity, expert în utilizarea tehnologiei blockchain pentru “binele social”, Inderpal Bhandari - IBM Global Chief Data Officer, lider mondial în transformare digitală și AI,  Nick Rosa - Metaverse Strategy Lead Europe, unul dintre cei mai cunoscuți experți internaționali în transformare digitală și Metaverse.