Stiri

Ministrul Mediului: Modificarea bugetului AFM poate fi pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de săptămâna viitoare

3
min
21/11/2022

Banii necheltuiţi într-un program AFM sunt reportaţi pentru anul următor cu acelaşi scop, cu aceeaşi ţintă.

Modificarea bugetului Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) ar putea intra săptămâna viitoare pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern, , a declarat, vineri, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos.

În ceea ce priveşte Programul "Rabla pentru becuri" el a spus că este convins că se va face tot posibilul ca sistemul informatic al AFM să fie dezvoltat în cel mai scurt timp posibil.

Modificarea bugetului AFM, săptămâna viitoare

"În ceea ce priveşte Programul "Rabla pentru becuri", săptămâna viitoare poate fi pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern modificarea bugetului AFM. Sunt convins că AFM va face tot posibilul ca sistemul informatic să fie dezvoltat în cel mai scurt timp posibil.

Banii necheltuiţi într-un program AFM sunt reportaţi pentru anul următor cu acelaşi scop, cu aceeaşi ţintă.

Vă reamintesc că zilele acestea se lansează "Rabla pentru electrocasnice", ocazie bună pentru români ca să-şi schimbe electrocasnicele mari consumatoare de energie electrică. În acelaşi timp, sper ca domnul preşedinte al AFM (Laurenţiu Neculaescu, n.r.) să fie mai transparent, mai deschis în ceea ce priveşte comunicarea cu organele de presă", a subliniat Tanczos.

Sursa foto: Facebook/ Tanczos Barna