Stiri

La Sintești și Jilava, încălcările de lege privitoare la deșeuri vin la pachet cu cele referitoare la arme

4
min
16/1/2023

Poliţiştii ilfoveni au constatat și 11 infracţiuni de furt energie electrică şi au reţinut şapte certificate de înmatriculare.

Poliţiştii ilfoveni au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 309.180 lei, în urma unei acţiuni cu efective mărite, în Sinteşti şi Jilava - judeţul Ilfov, în dosare de trafic de droguri, furt de curent, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor sau depozitarea deşeurilor.

Amenzi pentru diverse ilegalități

"În cadrul acţiunii de astăzi au fost legitimate 196 de persoane, au fost controlate 131 de autovehicule, iar poliţiştii de la arme, ordine publică şi economic au verificat patru societăţi comerciale. Nouă locaţii au fost verificate împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu, iar trei locaţii au fost verificate de poliţiştii de la supravegheri judiciare", informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

În urma neregulilor constatate în cadrul acţiunii desfăşurate, forţele de ordine au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 309.180 lei, din care 29 de sancţiuni au fost aplicate de către poliţiştii rutieri şi ordine publică.

Mai poți citi: Încălzirea globală nu e mai e teoretică: Europa de nord are ierni din ce în ce mai blânde, sudul – veri caniculare

De asemenea, a fost dispusă măsura complementară de încetare a activităţii unui operator economic.

În cazul unei persoane, verificate de către poliţiştii de la arme în baza legii 295/2004, aceştia au dispus măsura complementară de anulare a dreptului de a deţine arme.
Poliţiştii au confiscat de la un operator economic suma de 160 lei.

Nu în ultimul rând, poliţiştii ilfoveni au constatat 11 infracţiuni de furt energie electrică şi au reţinut şapte certificate de înmatriculare.

Sursa foto: Facebook/ Octavian Berceanu