CSR

Grupul Asahi Europe & International și implicit compania Ursus Breweries au aderat la WFA Planet Pledge

2
min
2/5/2022

Asahi Europe & International și Ursus Breweries urmăresc o strategie aliniată pentru transformarea sustenabilă a operațiunilor, cu obiective ambițioase până în 2030.

Grupul Asahi Europe & International și implicit compania Ursus Breweries au aderat la WFA (World Federation of Advertisers) Planet Pledge. Angajamentul a fost lansat în luna aprilie 2021 cu scopul de a sprijini profesioniștii din domeniul marketingului pentru a răspunde, prin comunicarea de brand, la provocările generate de schimbările climatice, dar și de a-i îndemna pe consumatori să acționeze responsabil atunci când folosesc brandurile și serviciile companiilor.  

Asahi Europe & International și Ursus Breweries urmăresc o strategie aliniată pentru transformarea sustenabilă a operațiunilor, cu obiective ambițioase până în 2030. Semnarea WFA Planet Pledge a fost, prin urmare, un pas firesc pentru grup.

„Echipele de marketing și agențiile din industrie au înțeles deopotrivă cât de important este ca opțiunile de marketing să promoveze un comportament sustenabil. Unul dintre obiectivele Asahi Europe & International și implicit al Ursus Breweries este ca, până în 2030, toate fabricile noastre să fie complet neutre din punct de vedere al amprentei de carbon. Sunt multe aspecte la care lucrăm pe întreg lanțul operațional pentru a atinge acest obiectiv”, a declarat Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing, Ursus Breweries.

Angajamentul Planet Pledge propune ca directorii de marketing ai companiilor semnatare să:

·       Susțină și să promoveze campania globală Race to Zero și să încurajeze colaboratorii din domeniul marketingului să facă același lucru;

·       Amplifice capacitatea organizațiilor de a coordona acțiuni de protecție a mediului prin furnizarea de instrumente și îndrumări pentru echipele de marketing și agențiile de publicitate;

·       Valorifice puterea comunicării de marketing pentru a genera comportamente sustenabile ale consumatorilor; și

·       Construiască un ecosistem de marketing în care obiectivele de sustenabilitate pot fi susținute cu ușurință, astfel încât consumatorii să aibă încredere în mesajele de marketing.

Mai multe informații despre WFA Planet Pledge puteți găsi aici.