Stiri

ELI Parks dezvoltă un centru logistic de 6.200 mp pentru RetuRO la Ploiești

2
min
2/4/2024

Prin alegerea ELI Parks ca amplasament pentru o altă unitate în Ploiești, alături de cea din Bacău, RetuRO și-a reiterat încrederea în companie.

ELI Parks, o companie de dezvoltare activă în domeniul imobiliar logistic și industrial din România, aduce vești despre extinderea operațiunilor RetuRO la ELI Park Ploiești. Acest lucru a fost posibil prin semnarea unui contract pe termen lung pentru spații industriale ce totalizează peste 6.200 de metri pătrați.

"Decizia RetuRO de a se extinde în incinta noastră din Ploieşti, care se întinde pe o suprafaţă de 6.200 de metri pătraţi, demonstrează încrederea lor în capacitatea noastră de a oferi o infrastructură sustenabilă şi de a le susţine misiunea. Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru de a promova o economie circulară şi de a determina un impact pozitiv asupra mediului", a declarat Andrei Jerca, director general al ELI Parks, conform Ziarului Financiar.

"Prin intermediul sistemului Garanţie-Returnare, obiectivul nostru este de a asigura un proces eficient şi transparent de colectare a ambalajelor de băuturi, care sunt procesate în centrele noastre logistice regionale pentru a deveni materie primă de cea mai bună calitate şi a ajunge mai departe la reciclatori pentru a fi valorificate. Centrele de numărare şi sortare joacă un rol esenţial în acest proces, prin urmare, a avea parteneri cu experienţă care să ne sprijine este o parte importantă în construirea infrastructurii DRS", a declarat Cătălina Marga, Director Financiar, RetuRO.

Prin alegerea ELI Parks ca amplasament pentru o altă unitate în Ploiești, alături de cea din Bacău, RetuRO și-a reiterat încrederea în companie. Această colaborare strategică subliniază angajamentul comun al ELI Parks și RetuRO în promovarea practicilor durabile în gestionarea deșeurilor și în promovarea responsabilității față de mediu. Împreună, aceste două entități sunt pregătite să influențeze pe termen lung gestionarea deșeurilor, contribuind la eforturile naționale de a atinge obiectivele Uniunii Europene în domeniul reciclării.