Life Style

Schauma relansează portofoliul de produse, cu formule îmbunătățite și ambalaje din plastic reciclat

7
min
13/7/2022

Ambalaje cu dimensiuni mari și rezerva cu șampon pentru reumplerea sticlelor, preferate de familiile atente la reducerea consumului de plastic

Timpul petrecut în familie este mai valoros ca niciodată, ne ajută să ne păstrăm echilibrul emoțional, să facem față presiunii vieții cotidiene, să creăm amintiri frumoase pentru noi și cei dragi.

După 80 de ani în care a adus membrii familiei împreună, Schauma își relansează întreg portofoliul de produse, adresându-se fiecărui membru al familiei și nevoilor individuale ale acestora, prin noul concept ”Este Schauma Showtime!”. Noile produse au la bază formule îmbunătățite cu ingrediente derivate natural și până la 95% biodegradabile, iar ambalajul este reciclabil* și conține 50% plastic reciclat.

Portofoliul Schauma are la bază o formulă îmbunătățită, cu ingrediente derivate natural, ce oferă soluții de îngrijire a părului pentru fiecare membru al familiei. De la cei cu părul cărunt, la cei cu părul creț, drept, lung, scurt, cu țepi sau șuvițe, Schauma are produsul potrivit pentru ca fiecare membru al familiei să arăte și să se simtă grozav tot timpul.  

Odată cu relansarea brandului, Schauma introduce un nou membru în gama clasică de șampoane din plante: Schauma Herbs & Volume. Este un șampon unisex cu extract de rozmarin organic recomandat pentru părul fragil sau cu fir subțire, ce oferă rădăcinilor senzația de prospețime.

Pentru un păr rezistent, cu mai multă elasticitate, pregătit să stea prins timp îndelungat. Are la bază o formulă vegana, fără silicon și ambalaj reciclabil.

Angajamentul Schauma față de Planetă și oameni 

Pentru a ajuta familiile să reducă și mai mult consumul zilnic de plastic, Schauma lansează, totodată, rezerve de șampon de 800 ml, pentru reumplerea sticlelor, Schauma 7 Plante Freshness pentru par normal sau cu tendinta de ingrasare și Schauma Repair & Care pentru par uscat si deteriorat, acestea beneficiind de capace care permit deschideri multiple.

Ambalajul rezervelor este reciclabil* și utilizează cu 82% mai puțin plastic**. Acestea pot umple până la două dintre sticlele Schauma de 400 ml, evitând astfel ambalajele de plastic de unică folosință.


O altă noutate de la Schauma șampon o reprezinta noile ambalaje de 750 ml pentru Schauma 7 Plante Freshness și șampon Clasic Pentru Bărbați prevăzute cu o pompă reciclabilă*, asigurând o utilizare comodă pentru întreaga familie.

Aceste ambalaje folosesc cu 25% mai puțin plastic***, fiind preferatele familiilor care au grijă de Planetă pentru ei și cei dragi.