Smart City

Campanii de colectare deșeuri electrice cu premii

2
min
22/7/2021

În lunile iulie și august, ECOTIC organizează alături de partenerii săi, campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), în 9 orașe și peste 50 de comune din mai multe județe.

ECOTIC vine în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice organizând o serie de campanii “Orașe Curate”. Acestea oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe având la dispoziție:

1)     Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).

2)    Predarea la puncte de colectare dedicate.

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Fiecare campanie în parte are mecanismul propriu, detalii sunt disponibile pe www.ecotic.ro

Pentru a afla mai multe detalii despre următoarele campanii Orașe Curate și Comune Curate vă invităm să accesați link-urile dedicate:

·       Orașe și Comune Curate Prahova

·       Orașe și Comune Curate Teleorman

·       Orașe Curate Bârlad

·       Orașe Curate Iași

“Continuăm să fim alături de cetățeni în dorința lor de a colecta separat și a proteja mediul. Astfel, venim în sprijinul lor cu campanii de informare, precum și cu soluții concrete de debarasare a deșeurilor electronice și de baterii.” declară DianaTrifu – Responsabil comunicare și campanii, ECOTIC.