Stiri

VIDEO Zona în care a fost ucisă de câini femeia care alerga lângă Lacul Morii, lăsată nesupravegheată intenționat pentru a proteja infracțiuni de mediu, acuză fostul șef al Gărzii de Mediu

5
min
22/1/2023

Malurile Lacului Morii, depozite ilegale de deșeuri.

„Dumnezeu sa te primeasca, Ana Oros Daraban !

Sa mori mancat de caini, in Bucuresti, este greu de imaginat.

Si totusi este a doua oara cand Ana, intr-o zona de promenada din Bucuresti, a fost atacata de caini. Prima oara a fost mutilata pe viata, acum ucisa.

Nu am vazut pe nimeni da la PMB sau Primaria Sectorului 6 in locul in care s-a produs tragedia, acum sau in trecut.

Oare ce asteptam?

Am chemat Politia Romana in acelasi loc pentru ingropare de deseuri, pentru braconaj la specii protejate de pasari si pentru ca am fost batut atunci cand am atras atentia unora care aruncau deseuri.

Exista stalpi de iluminat care pot sustine camere de supraveghere, exista institutii, exista bani si tot degeaba.

17:45 Vin cu o completare: In incidentul din 2022 cand Ana a fost atacata si mutilata de o haita de caini fara stapan, totusi acestia nu au ucis-o.

Tragedia de azi si faptul ca am vazut filmari recente din zona cu caini de lupta lasati liber, cu toate ca oamenii sunt disperati din cauza lor, ma duce cu gandul ca ceva pute rau la nivelul administratiei locale si a politiei nationale cu competente in S6.

Si imi aduc bine aminte de depozitele ilegale de deseuri aferente locatiei, de faptul ca o parte din stadionul Giulesti a fost demolat si carat acolo ilegal, chiar prin fata echipajelor de politie.

Toate detaliile ma fac sa cred ca principalul suport al infractionalitatii vine de la cei care trebuie sa mentina legea si imi asum ceea ce spun, pentru ca singurul moment in care mai intervin autoritatile este atunci cand apar televiziunile.”, a scris Berceanu pe Facebook.

Sursa foto: captură Facebook/ Octavian Berceanu