Stiri

VIDEO EXCLUSIV Câinii comunitari au fost strânși de pe maidanul de lângă Lacul Morii. Dar câinii de luptă vânează oameni lângă candelele aprinse unde a fost ucisă Ana Oros

5
min
18/2/2023

Maidanul unde a murit Ana Oros este înțesat de gunoaie.

Pe 21 ianuarie a.c., Ana Oros era ucisă de câini pe terenul viran dintre capătul Giuleștiului și Lacul Morii. După scandalul uriaș care a urmat, câinii fără stăpân din zonă au fost culeși de către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București.

Candele și Cane Corso

Pe hectare întregi din maidan nu mai e nici urmă de câine comunitar acum. Iar viața merge înainte: oamenii continuă să se plimbe pe digul lacului, să alerge, să facă poze.
Dar nimic altceva nu s-a schimbat: terenul este înțesat cu gunoaie de toate felurile. În unele locuri, molozul și resturile de construcții au modificat relieful. Peste tot sunt cârpe, bucăți de plastic, încălțăminte stricată.
Aproape de locul în care a fost sfâșiată de câini Ana Oros, câteva candele sprijinite de cărămizi sparte au fost aprinse. Acum nu mai ard. Au devenit, însă, un punct de pe traseul unor câini de luptă Cane Corso care "scapă" din curțile unora din zonă și vânează oameni care se plimbă pe lângă Lacul Morii.

Mai poți citi: FOTO Nou incident cu câini, foarte grav, pe maidanul de la Lacul Morii: doi câini de luptă au atacat o femeie care-și plimba cățelul


foto: Green News