Stiri

VIDEO Deșeuri îngropate cu utilaje ziua în amiaza mare la Găneasa, Ilfov. Octavian Berceanu, fost comisar-șef al Gărzii de Mediu, alertă la 112

5
min
4/2/2023

Îngroparea de deșeuri este infracțiune.

Vineri la prânz, un utilaj acoperea cu pământ pe un câmp de lângă strada Fermei din Găneasa gunoaie de diferite tipuri: de la bitum și moloz, până la haine vechi, plastic și țevi.

Amenințări de la localnici

"Mediu infractional, ingroparea deseurilor in Ilfov, comuna Ganeasa. Am fost amenintati ca vor fi pusi cainii pe noi daca nu plecam de pe camp.

Senatorul @dragospopescu a sunat la 112, dar dupa 45 de minute nu a venit niciun echipaj. A aparut, dupa 15 minute, seful politiei locale fara sa constate ceva, doar ca sa ne certe si sa ne legitimeze.", a scris Octavian Berceanu pe Facebook.

Mai poți citi: VIDEO Imagini fabuloase cu doi urși din pădurile Sucevei care se luptă feroce. Curaj extraordinar al pădurarului Romsilva care a filmat

Ex-comisarul-șef al Gărzii de Mediu a publicat mai multe fragmente video atât cu operațiunea de îngropare a deșeurilor, cât și cu interacțiunea cu localnici care au înjurat și amenințat.

Foto: Facebook/Octavian Berceanu