Smart City

Un selfie cu deșeuri electrice îți poate aduce un smart TV

3
min
2/5/2022

În perioada 22 octombrie - 15 decembrie un selfie prin care promovezi predarea corectă a deșeurilor electrice la punctele de colectare Urban SA din sectorul 6, îți poate aduce un smart TV.

ECOTIC, alături de URBAN S.A., lansează campania Urban selfie prin intermediul căreia persoanele care postează un selfie pe rețelele de social media (Facebook și Instagram) cu un echipament electric sau electronic alături de un text în care explică modalitatea corectă de predare a deșeurilor electrice vor intra în cursa pentru un smartTV.

Obiectivul campaniei este conștientizarea populației asupra colectării separate a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) precum și a disponibilității punctelor de colectare dedicate în sectorul 6 al Municipiului București.

Astfel, cei care dorescsă participe o pot face astfel:

1)     Selfie de ACASĂ: realizarea unei postări pe Facebook sau Instagram care să conțină un selfie cu minim un echipament electric/electronic din casă, alături de textul „Încă funcționează. Dar când nu o va mai face îl voi duce la reciclare la punctele de colectare ale URBAN SA din sectorul 6 al Capitalei. Fii și tu responsabil și colectează separat!” și hashtagurile #urbanselfie și #recicleazacuECOTIC;

2)     Selfie de la PUNCTUL DE COLECTARE URBAN (lista punctelor de colectare este disponibilă aici): realizarea unei postări pe Facebook sau Instagram care să conțină un selfie de la unul dintre punctele de colectare ale URBAN SA din sectorul 6 cu un deșeu electric, alături de textul „Echipamentul meu electric a devenit deșeu. Îl duc la reciclare la unul din punctele URBAN SA din sectorul 6 al Capitalei, pentru a-l ajuta să aibă o nouă viață. Fii și tu responsabil și colectează separat!” și cu hashtagurile #urbanselfie și #recicleazacuECOTIC

Participanții vor fi înscriși automat la tombolă, având oportunitatea de a câștiga un televizor smart de ultimă generație.

“Vrem să aducem în atenția publicului modalitatea corectă de predare a deșeurilor electrice și electronice, astfel încât acestea să ajungă pe fluxul reciclării și totodată să promovăm punctele de colectare pentru deșeurile electrice pe care cetățenii sectorului 6 al Capitalei le au la dispoziție. Aceste deșeuri conțin substanțe periculoase care, dacă nu sunt reciclate în mod corect, riscă să ajungă în natură și să polueze mediul și să ne afecteze grav sănătatea.” declară Dan Ceauseșcu, director comercial Urban SA.