Stiri

Un document „esențial pentru calitatea vieții în București” se află în dezbatere publică

3
min
19/12/2022

Regulamentul aflat în dezbatere a fost publicat pe site-ul Ministerului Mediului.

Un document „deosebit de important” pentru administrarea Parcului Natural Văcărești din București se află în dezbatere publică până la data de 29 decembrie 2022.

Proiectul de Ordin privind Regulamentul Parcului Natural Văcărești a fost supus dezbaterii publice de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), începând cu luni, 19 decembrie, potrivit mmediu.ro.

„Documentul este deosebit de important pentru buna administrare a Parcului. Din acest motiv, vă încurajăm să îl citiți cu atenție și să transmiteți propriile propuneri și sugestii”, a transmis Parcul Natural Văcărești.

„Știm că în această perioadă aveți și alte lucruri de făcut, dar, așa cum spuneam, Regulamentul Parcului este esențial pentru Parcul Natural Văcărești și, de fapt, pentru calitatea vieții în București”, au adăugat reprezentanții Parcului pe Facebook.

Regulamentul aflat în dezbatere a fost publicat pe site-ul Ministerului Mediului, aici.

Cetățenii şi instituțiile interesate pot transmite opinii, propuneri sau sugestii, către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Biodiversitate, la anca.craciunas@mmediu.ro.

Sursa foto: Wikimedia Commons