Stiri

Sectorul 6 construiește 743 de platforme subterane de precolectare separată a deşeurilor cu bani europeni

5
min
26/1/2023

Durata minimă ce poate fi acceptată pentru garanţia echipamentelor furnizate nu poate fi mai mică de cinci ani.

Primăria Sectorului 6 anunţă pe SICAP licitaţie pentru servicii de proiectare şi pentru construirea a 743 de platforme subterane de precolectare separată a deşeurilor.

Contract de 84 de milioane de lei

Durata contractului este de opt luni, iar valoarea totală estimată este de 84.009.841 lei. Proiectul beneficiază de finanţare europeană prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Obiectul contractului îl constituie servicii de proiectare faza PAC (Proiect pentru obţinerea Autorizaţiei de Construire), PT (Proiect tehnic), DTOE (Documentaţie Tehnică pentru Organizarea Execuţiei), inclusiv asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor pentru construirea platformelor subterane.

Contractul este împărţit în trei loturi:
- lotul I - 275 de platforme, la o valoare estimată fără TVA de 31.093.817 lei;
- lotul II - 280 de platforme, la o valoare estimată fără TVA de 31.659.160 lei;
- lotul III - 188 de platforme, la o valoare estimată fără TVA de 21.256.864 lei.

Mai poți citi: Membrii subnutriți ai unui trib din Amazon, evacuați din junglă de autoritățile braziliene, după ce sute de copii au murit

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară are o pondere de 85%, perioada de garanţie acordată echipamentelor furnizate şi montate reprezintă 10%, iar experienţa profesională specifică pentru şeful de proiect constituie 5%.

Durata minimă ce poate fi acceptată pentru garanţia echipamentelor furnizate nu poate fi mai mică de cinci ani.

Ofertanţii trebuie să facă dovada faptului că au efectuat livrări de produse similare, respectiv dotări urbane subterane destinate colectării deşeurilor, în ultimii trei ani, în valoare de minim cinci milioane de lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 27 februarie.

Sursa foto: Wikimedia Commons/ Michal Maňas/ CC BY 3.0