Stiri

Primăria Medgidia a fost amendată cu 40.000 de lei de Garda de Mediu pentru un depozit de deşeuri aflat în apropierea Autostrăzii A2

3
min
22/7/2022

Primăria Medgdia a fost amendată cu 40.000 de lei şi a fost stabilit un plan de măsuri cu termene de realizare pentru îndepărtarea deşeurilor.

Primăria Medgidia a fost amedată de Garda de Mediu Constanţa pentru un depozit de deşeuri aflat în zona Autostrăzii A2, care se întinde pe o suprafaţă de 1,7 hectare, relatează News.ro.

Garda de Mediu Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că pentru rezolvarea unei petiţii, comisarii instituţiei au făcut verificări în zona kilometrului 198 de pe Autostrada A2.

Citește și:  ANALIZĂ Poluare cu 11,5 milioane de tone CO2 anual, de la mașinile pe motorină care circulă pe drumurile din România 

„Pe raza localităţii Valea Dacilor a fost identificat un depozit neorganizat de deşeuri, pe o suprafaţă de circa 1,7 hectare. Pe terenul respectiv au fost găsite deşeuri inerte, precum şi deşeuri vegetale, cauciucuri, deşeuri plastic”, a anunţat Garda de Mediu.

Citește și: ANALIZĂ Soarele invizibil de pe acoperiș

Conform sursei citate, Primăria Medgdia a fost amendată cu 40.000 de lei şi a fost stabilit un plan de măsuri cu termene de realizare pentru îndepărtarea deşeurilor.

Sursa foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta