CSR

Neumarkt® anunță rezultatele campaniei "Bărbații pe care te poți baza"

7
min
7/11/2022

Peste 12 tone de deșeuri adunate din natură, premii sustenabile în magazine și parteneriate cu retaileri pentru reciclare

Neumarkt®, brand de bere cu o poveste de 25 de ani pe piața românească, anunță rezultatele campaniei Bărbații pe care te poți baza, derulată în perioada iulie-octombrie, cu scopul de a încuraja comportamentele responsabile social și în special grija față de mediul înconjurător.

Campania Bărbații pe care te poți baza a reprezentat o continuare firească a conceptului Bărbați cum trebuie, dar cu o nouă abordare, care pune accent pe responsabilitate. Mesajul de încurajare a păstrării curățeniei în natură și a reciclării a fost transmis de Neumarkt® prin intermediul spotului TV dedicat campaniei, al parteneriatului cu ONG-ul Let’s Do It Romania pentru organizarea a cinci evenimente de curățenie în natură în toată țara, al parteneriatelor cu retailerii Kaufland România și Carrefour pentru încurajarea reciclării (evenimente din seria Caravana Sustenabilității), al campaniei în magazine cu premii sustenabile pentru consumatori (o mașină electrică și premii din plastic reciclat), dar și prin comunicarea în mediul digital și printr-o campanie radio la Kiss FM, prin care ascultătorii au fost încurajați să adune PET-uri și premiați cu bere Neumarkt®.

Una dintre cele mai importante componente ale campaniei a fost reprezentată de parteneriatul cu Let’s Do It Romania pentru organizarea a cinci evenimente de curățenie în natură în mai multe zone din țară, peste 280 de voluntari adunând 12,6 tone de deșeuri din zone verzi, redând comunităților locale o natură curată.

“Vrem să dăm startul unei mișcări pozitive, să schimbăm lumea în bine împreună, începând cu gesturile mici, dar cu impact mare, pe care le putem face cu toții. Doar așa putem face diferența și putem contribui la o natură mai curată prin reducerea deșeurilor de ambalaje ajunse în mediul înconjurător. Credem în puterea exemplelor pozitive și știm că noua poziționare rezonează cu așteptările consumatorilor noștri. Primele reacții pozitive le-am văzut chiar în rândul colegilor noștri, care nu au ezitat să se alăture acțiunilor de curățenie din țară. Împreună, avem grijă de comunitățile noastre, susținem comportamentele responsabile și punem umărul la mai bine”,
Sharon Annette, Director Marketing, HEINEKEN Romania

Acțiunile de curățenie au avut loc în Cheile Dobrogei (Constanța), Bucovăț (Dolj), pădurea de pe Calea Sighișoarei (Mureș), Mădăraș (Harghita) și pădurea din zona Străulești (București). Neumarkt® demonstrează astfel încă o dată că este brandul bărbaților cum trebuie, cei pe care te poți baza ca prieteni, ca părinți și ca cetățeni responsabili, care au grijă de impactul pe care îl au asupra mediului.

“Nimic nu este mai important decât ceea ce lăsăm în urma noastră. Ne bucurăm că am găsit în Neumarkt® un partener de încredere pentru Let’s Do It Romania și că împreună am curățat atât de multe zone verzi vara aceasta. Le mulțumim tuturor voluntarilor participanți, acțiunile lor chiar contează”
Valentin Krancevik, Membru Board, Let’s Do It Romania