Life Style

În centrul Capitalei a fost “plantat” copacul cu 600 de lalele

3
min
15/1/2021

Nicu Bocancea, master florist internațional, a „plantat” copacul cu 600 de lalele pe Calea Victoriei. Bucureștenii pot pleca cu o lalea albă cu bulb care se poate replanta acasă.

Cel mai nou și optimist eveniment verde din Capitală are loc în acest week-end, la inițiativa master floristului Nicu Bocancea, unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști la nivel internațional în acest domeniu. Așa cum se obișnuieste într-un an nou, sărutul de sub vâsc aducător de noroc și de veselie a fost reinventat. Vâscul a fost înlocuit cu lalele albe, sute de lalele albe care au fost agățate de o construcție complexă creată de Nicu Bocancea cu ajutorul echipei sale de la florăria Iris: “Îi invităm pe toți cei care trec pe Calea Victoriei să treacă pe sub copacul nostru din lalele și să-și pună o dorință. Alături de forța și frumusețea florilor și de energia pozitivă a construcției, dorința va avea toate șansele să devină realitate în noul an. Noi asta ne-am dorit de când am gândit proiectul: ca frumusețea și puritatea florilor să aibă puterea de a transforma griul în alb și teama în speranță.”, spune Nicu Bocancea, creatorul proiectului #Manifestpentrunormalitatesifrumos prin care a transmis în ultimele luni mesaje sociale în stradă cu ajutorul construcțiilor complexe din plante și flori.

Manifestul floral al începutului de an în viziunea lui Nicu Bocancea exprimă iubire, energie pozitivă și optimism și anunță un an nou frumos și plin de speranță: “Pentru mine lalelele sunt florile începutului de an, iar anul acesta, în 2021, ne aduc parcă soarele atunci când el este ascuns printre nori. Și pentru că atunci când le vedem ne transmit optimism, puritate, energie pozitivă și bucurie, cred că acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de asta.”