Solutii

GreenPoint Management - Raportul de sustenabilitate 2021, dovada unui business sănătos

7
min
2/11/2022

Compania GreenPoint Management lansează al patrulea an consecutiv Raportul de sustenabilitate aferent anului 2021 si astfel își crește an de an impactul ca lider in industria OIREP.

„Sustenabilitatea reprezintă abilitatea de a răspunde nevoilor prezentului fără a compromite abilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi. Alături de 41 de colegi motivați intrinsec și pasionați, am reușit și în anul 2021 să facem pași importanți în direcția schimbării mentalității populației cu privire la deșeuri și să creăm un nucleu al evoluției în domeniul în care activăm.

Echipa este motorul acestei organizații și împreună ne-am asumat prin expertiză, transparență totală, integritate, responsabilitate și conștiința lucrurilor bine făcute să aducem valoare adăugată business-ului și să facem cu adevărat pași importanți către tranziția spre economia circulară”, a declarat Adela Lazăr președinte companie.

Pentru GreenPoint Management comunicarea transparentă și performanța în sustenabilitate au o importanță deosebită.

Compania continuă să ofere informații relevante și să raporteze cu conștiinciozitate, atât pentru a oferi informații părților interesate, cât și pentru a solidifica relația cu stakeholderii sai, pentru a genera sinergii și pentru a asigura procesul de îmbunătățire continuă în cadrul companiei.

“Ne-am asumat să fim un promotor al bunelor practici în industria deșeurilor de ambalaje și în îndeplinirea obiectivelor de mediu pentru clienții pe care îi avem în portofoliu. Am realizat în proporție de 100% obiectiveleprivind îndeplinirea obligațiilor pentru peste 285 000 de tone de deșeuri de ambalaje puse pe piață de către partenerii noștri, ceea ce ne consolidează poziția de lider.

Continuăm să ne concentrăm toate acțiunile și să ne ghidăm întreaga activitate având la bază 5 piloni: viziune, anticipare, creativitate, leadership şi responsabilitate.”, a mai declarat  Adela Lazăr președintele companiei GreenPoint Management.

GreenPoint Management este o companie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor; preia obligățiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piața națională și atinge țintele de reciclare/valorificare.

GreenPoint deține o cota de piață din industria OIREP de 20% din totalul de ambalaje introduse anual, pentru care îndeplinește țintele de reciclare.

Portofoliul companiei include firme de renume din toate domeniile de activitate.

Raportul poate fi citit aici -> https://www.greenpoints.ro/files/raport_2021.pdf