Stiri

GALERIE FOTO Transport verde de Crăciun. Cum arată „Tramvaiul Colindelor” din București

8
min
20/12/2022

Societatea de Transport București (STB SA) a lansat „Tramvaiul de Poveste” în Capitală, cu ocazia Crăciunului.

Societatea de Transport București (STB SA) a lansat „Tramvaiul Colindelor” în Capitală, cu ocazia Crăciunului.

Tramvaiul circulă pe linia 1 și este pregătit să primească copii de toate vârstele între 12 decembrie 2022 și 3 ianuarie 2023.„Am pregătit cea mai frumoasă selecție de colinde românești și internaționale, precum și o colecție de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare.

Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moș Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri și sentimente deosebite”, a transmis STB pe Facebook.

„Vă invităm pe toți să vă bucurați de 'Tramvaiul Colindelor', accesul fiind permis tuturor călătorilor, vehiculul având program normal de funcționare. Îl puteți localiza în timp real cu ajutorul aplicației InfoTB ce poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play”, a adăugat STB.Programul „Tramvaiului Colindelor” este disponibil aici.

Totodată, weekendul trecut a circulat „Tramvaiul de Poveste” pe linia 1, iar în timpul curselor au fost prezenți actorii Teatrului Infinit, Robert Brage, Mara Baboianu și Nicu Rotaru, potrivit site-ului STB.

Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București