CSR

Every Can Counts a lansat o provocare people-friendly pentru reciclarea dozelor

3
min
4/6/2020

O inițiativă care nu e doar eco-friendly, ci și people-friendly, determinând oamenii să recicleze într-un mod distractiv, care îi scoate din rutină

Cu evenimente de mare amploare puse în aşteptare pentru viitorul apropiat, Every Can Counts încurajează oamenii să continue eforturile de a recicla acasă, prin Recycling Challenge, o iniţiativă care a devenit virală în Spania şi continuă în toată Europa. Recycling Challenge este o modalitate creativă pentru oameni de a-şi arăta coordonarea şi spiritul inovator în timp ce îşi aduc contribuţia pentru mediu şi reciclează dozele. Pentru că o campanie smart nu e doar eco-friendly, ci și people-friendly, având la bază elemente prin care să îi determine pe oameni să recicleze într-un mod distractiv, care îi scoate din rutină. Pur şi simplu, Every Can Counts provoacă oamenii să se filmeze în timp ce pun o doză de aluminiu într-un coş de reciclare în cea mai creativă modalitate posibilă. Totul se desfăşoară ca parte a campaniei ReSTART, care încurajează oamenii să îşi schimbe obiceiurile în urma pandemiei COVID-19.

Every Can Counts este un program derulat în 19 ţări europene cu scopul de a creşte nivelul de conştientizare cu privire la reciclare şi avantajele aluminiului ca ambalaj circular care poate fi reciclat la infinit. Având ca principale medii de comunicare locurile de muncă, festivalurile de muzică, evenimentele sportive şi alte adunări mari inaccesibile la acest moment, grupul şi-a centrat atenţia pe promovarea reciclării într-o atmosferă foarte privată, acasă, prin Recycling Challenge. Provocarea lansată în toată Europa vine ca un tribut pentru cât de importanți sunt lucrătorii din colectarea deșeurilor în acestă perioadă de grea încercare. Pe măsură ce oamenii au fost nevoiţi să rămână acasă, conștientizarea lor despre deșeurile pe care le produc a crescut brusc și își dau seama tot mai mult de nevoia de a recicla și de a implementa o adevărată economie circulară.

„Suntem încântați de faptul că  Recycling Challenge este cu adevărat antrenantă și inspiră oamenii. Nu numai că vrem să continuăm să răspândim mesajul nostru despre importanța reciclării, dar dorim, de asemenea, să le mulțumim tuturor lucrătorilor din domeniul colectării deșeurilor care au arătat cât de esențiali sunt pentru noi toți. Credem că această experiență va ajuta consumatorii să realizeze valoarea materialelor reciclabile, cum este aluminiul,” declară Adina Magsi, Manager Every Can Count România.  

Prin campania ReSTART, Every Can Counts face acum primii paşi spre realizarea obiectivului de a putea păşi într-o lume mai inteligentă, mai curată şi mai sănătoasă: o lume circulară. Având în vedere că oamenii din întreaga lume sunt mai conştineţi ca niciodată cu privire la deşeurile pe care le produc, acum este timpul să răspândim conştientizarea beneficiilor ambalajelor de băutură reciclabile asupra mediului. Este timpul pentru un început nou, deoarece lumea revine la viață. Este o oportunitate de a face lumea un loc mai bun. Să nu ratăm această șansă!