Stiri

Constanţa: Mamiferele salvate din oraşul Harkov au ieşit din carantină şi s-au adaptat

4
min
23/6/2022

Delfinariul din Constanța anunţă că vedetele autohtone, delfinii Ni Ni şi Chen Chen, vor avea antrenamente comune cu noile mamifere care au venit din Harkov.

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a anunţat, sâmbătă, că mamiferele salvate din oraşul Harkov, Ucraina, au ieşit din carantină şi s-au adaptat perfect noilor condiţii de la Delfinariul din Constanţa.

Instituţia mai anunţă că vedetele Delfinariului, delfinii Ni Ni şi Chen Chen, vor avea antrenamente comune cu noile mamifere, începând de duminică, 19 iunie, cu public, de la 12.00 şi 15.00.

Citește și: REPORTAJ Parcul Cișmigiu, amenajat de peisagistul grădinilor imperiale de la Viena, abandonat de autorități 

”Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa are bucuria de a vă anunţa că, mamiferele salvate din oraşul Harkov, Ucraina, au ieşit din carantină şi s-au adaptat perfect noilor condiţii de la Delfinariul din Constanţa.

Citește și: A apărut o nouă formă de poluare numită plastitar: amestecul de gudron și microplastice

La fel, vedetele noastre, delfinii Ni Ni şi Chen Chen, sunt bucuroase să aibă noi companioni, aşa că, începând de duminică, 19 iunie, vor avea antrenamente comune, cu public, de la 12.00 şi 15.00”, anunţă instituţia într-un comunicat. 

Antrenamente comune de armonizare cu cei 6 delfini vor avea loc şi pe parcursul zilelor de luni şi marţi, în acelaşi interval orar.

Sursa foto: PxHere