Life Style

Campania „Cycle to Work”, relansată la Sfântu Gheorghe după doi ani de pandemie

3
min
5/5/2022

Promotorii mişcării afirmă că ediţiile anterioare s-au bucurat de succes, câteva zeci de persoane alăturându-se acestei iniţiative.

Campania „Cycle to Work” a fost relansată în cursul zilei de luni, după ce a fost întreruptă în ultimii doi ani ai pandemiei, fiind demarată de un grup de ciclişti din Sfântu Gheorghe cu scopul de a determina cât mai multe persoane să renunţe la maşini şi să se deplaseze cu bicicletele la serviciu.

Birtalan Csanad, unul dintre iniţiatorii campaniei, a declarat că aceasta se va derula pe parcursul lunii mai şi va fi susţinută de o serie de parteneri, care le vor oferi diverse avantaje celor care se deplasează cu bicicletele la serviciu.

Citește si: UE vrea să interzică mii de substanțe chimice periculoase pentru sănătatea omului

„Am reluat campania în această dimineaţă, după doi ani de pandemie. Se va derula pe parcursul lunii mai, dar în timpul verii vom mai organiza şi alte activităţi pentru promovarea mersului pe bicicletă, cum ar fi "Cycle to Şugaş’"

Citește si: În mijlocul navelor din portul Rotterdam, vacile plutesc pe apă pentru a proteja mediul înconjurător

Pe parcursul lunii mai avem şi câteva promoţii pentru ciclişti din partea partenerilor noştri, cum ar fi restaurantul Szimpla sau Value Center. Avem şi un frizer care oferă un tuns gratuit celor care îi trec pragul cu bicicleta, iar săptămâna aceasta vom mai prezenta şi alte parteneriate”, a declarat, pentru AGERPRES, Birtalan Csanad.

Sursa foto: covasnamedia.ro