Stiri

Apelul lui Jason Momoa, de pe o plajă din Portugalia: "Să trăim din nou în armonie cu natura"

4
min
1/7/2022

Actorul, cunoscut pe ecrane drept super-eroul Aquaman, intră în rol de protector al oceanelor și în viața reală.

Actorul Jason Momoa, cunoscut pe ecrane drept super-eroul Aquaman, intră în rol de protector al oceanelor și în viața reală. Acum este momentul să acționăm - a spus starul de la Hollywood pe o plajă din Portugalia, cu zgomotul valurilor în fundal.

Apelul său a venit înaintea conferinței ONU pentru Oceane de la Lisabona. Actorul a fost numit avocat al Programului Națiunilor Unite pentru viața din adâncuri.

Citește și: ANALIZĂ Cum ne deplasăm pentru a nu mai alimenta schimbările climatice

În filmul "Aquaman", popularul actor Jason Momoa interpretează rolul unui protector al adâncurilor subacvatice de pe Terra, dar, în contextul în care oceanele lumii au devenit tot mai ameninţate în viaţa reală, starul american a decis să ducă această luptă şi în afara marilor ecrane, informează Reuters.

Citește și: Milioane de lei pentru pistele de bicicliști

"Oceanul nostru este în pericol. Dacă suntem ambițioși, dăruiți și avem speranță, putem face o schimbare. Fără un ocean sănătos, planeta noastră, așa cum o știm, nu ar exista.

Trebuie să încercăm să îndreptăm această greșeală față de copiii și nepoții noștri, din cauza iresponsabilității noastre, să avem grijă de viitor și să trăim din nou în armonie cu natura", a declarat Jason Momoa în cadrul unui eveniment organizat pe o plajă din Portugalia înaintea Conferinţei ONU pentru Oceane.

Sursa foto: Wikimedia Commons