Stiri

Amenda primită de un bucureștean filmat de mai multe ori lăsând saci de gunoi pe stradă

5
min
15/6/2022

După stabilirea identității, polițiștii locali i-au dat două amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

Un bucureștean a fost amendat de Poliția Locală cu 10.000 de lei după ce a fost filmat de mai multe ori în timp ce descărca din portbagaj saci cu gunoi pe care îi lăsa lângă un gard, în sectorul 6 al Capitalei.

Potrivit Poliției Locale, bărbatul, în vârstă de 71 de ani, din Sectorul 6, și-a făcut un obicei din a-și abandona gunoiul în poarta unei familii de pe strada Drenajului, din același sector.

Citește și: ANALIZĂ Cum reducem CO2 din atmosferă - păduri, turbării, mangrove și inventivitatea umană 

Mai întâi, camerele de supraveghere l-au surprins descărcând din portbagajul mașinii mai mulți saci cu materiale plastice și de carton. Apoi, în altă zi, a venit și a lăsat un fotoliu exact în același loc.

După stabilirea identității, polițiștii locali i-au dat două amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

Citește și: Energia geotermală - poluare redusă şi costuri mai mici la încălzire. România are resursele, dar nu sunt exploatate

De la începutul acestui an, în Sectorul 6 peste 200 de persoane au fost prinse de către Poliția Locală Sector 6 în timp ce aruncau gunoaie de tot felul pe spațiul public. Poliția Locală spune că a dat 30 de avertismente și 192 de sancțiuni, în valoare totală de 308.500 de lei.

Conform sursei citate, în sectorul 6 sunt montate 323 de camere video (255 fixe și 68 mobile).

Amenzile pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public sunt cuprinse între 2.000 de lei și 5.000 de lei.

Sursa foto: PxHere